Måndag:
Panerad rödspättafilé med kall creme
Ugnsfalukorv med potatismos
Chili con carne med ris

Tisdag:
Fläsk med löksås eller rårakor
Fiskgratäng med räkor & dill
Järpar med gräddsås & pressgurka samt kokt potatis

Onsdag:
Stekt regnbågsfilé med skagenröra
Pytt i panna med ägg & rödbetor
Ostpaj med lufttorkad skinka & örtcreme

Torsdag:
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Linssoppa med pannkakor sylt grädde
Gourmethamburgare m bröd, schyssta tillbehör samt pommes frites
Dubbelpanerad torskfilé med citruscreme

Fredag:
Helstekt fläskytterfilé med rosépepparsås & potatisgratäng
Mozzarella toppad laxfilé med gräddstuvad spenat

 
Sallader:         
Ceasarsallad med kyckling eller handskalade räkor
Handskalade räkor med Rhodes islandsås & ägghalva
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Med eller utan bulgur eller pasta
 
Varje dag:        
Köttbullar med brunsås
Tacotallrik med köttfärs & tillbehör!