Á la Carte meny

Förrätter:

  • Lax och räktårta på kavringsbotten 89:-
  • Krabbfylld skinkrulle toppad med örtolja 95:-
  • Rostade rödbetor med ädelost dipp rostade valnötter samt parmaskinka 85:-
  • Skagenbakelse lindad med kallrökt lax 99:-
  • Vår goda hummersoppa med marinerade skaldjur 110:-

Varmrätter:

  • Örtbakad laxfilé med Wermouthsås och potatisbakelse 199:-
  • Parmalindad kycklingfilé med italienska grönsaker och basilikasås 189:-
  • Citron och svartpeppar marinerad fläskfilé med provensalsk pepparsås 199:-
  • Dubbel marinerad fläskfilé med madeira & tryffelsås 199:-
  • Vildsvinsytterfilé med kantarellsås 355:-
  • Älgfärsbiffar med timjansky och rostade rotfrukter 195:-

Potatisalternativ:

  • Potatisgratäng
  • Rotfruktsgratäng
  • Potatismuffins med västerbottenost
  • Timjans stekt delikatess potatis
  • Potatiskaka

Dessert:

  • Vanilj pannacotta dekorerad med säsongens frukt och bär  79:-
  • Knäckig äppelpaj med frasigt täcke samt kardemumma kryddad vaniljsås 85:-
  • Fransk choklad kaka med likörgrädde 79:-

Våra klassiker

  • Pytt i panna med ägg och rödbetor 120:-
  • Oxfilé Provencale 335:-
  • Wallenbergare med råröda lingon rödvinssås smörade gröna ärtor potatismos 185:-
  • Biff Rydberg på oxfilé med dijonsenapscreme samt bakad äggula 225:-

Porslin m.m

  • Tallrik med bestick från 15:-
  • Glas från 5:-
  • Porslin från 5:-

inkl 12% moms OBS! BESTÄLLNING MINST 5 ARBETSDAGAR I FÖRVÄG.

Dessa priser gäller från 20211220

Kontakta oss gärna för prisförslag. Vi åtar oss allt inom mat och catering.

Skriv ut menyn