Á la Carte meny

Förrätter:

  • Lax och räktårta på kavringsbotten 99:-
  • Krabbfylld skinkrulle toppad med örtolja 99:-
  • Rostade rödbetor med ädelost dipp rostade valnötter samt parmaskinka 99:-
  • Skagenbakelse lindad med kallrökt lax 99:-
  • Vår goda svampsoppa (säsongens svamp)99:-

Varmrätter:

  • Örtbakad laxfilé med Wermouthsås och potatisbakelse 215:-
  • Parmalindad kycklingfilé med italienska grönsaker och basilikasås 215:-
  • Citron och svartpeppar marinerad fläskfilé med provensalsk pepparsås 239:-
  • Dubbel marinerad fläskfilé med madeira & tryffelsås 239:-
  • Vildsvinsytterfilé med kantarellsås 355:-
  • Älgfärsbiffar med timjansky och rostade rotfrukter 225:-

Potatisalternativ:

  • Potatisgratäng
  • Rotfruktsgratäng
  • Potatismuffins med västerbottenost
  • Timjans stekt delikatess potatis
  • Potatiskaka

Dessert:

  • Vanilj pannacotta dekorerad med säsongens frukt och bär  89:-
  • Knäckig äppelpaj med frasigt täcke samt kardemumma kryddad vaniljsås 89:-
  • Fransk choklad kaka med likörgrädde 85:-

Våra klassiker

  • Pytt i panna med ägg och rödbetor 175:-
  • Oxfilé Provencale 365:-
  • Wallenbergare med råröda lingon rödvinssås smörade gröna ärtor potatismos 225:-
  • Biff Rydberg på oxfilé med dijonsenapscreme samt bakad äggula 295:-

Porslin m.m

  • Tallrik med bestick från 21:-
  • Glas från 7:-
  • Porslin från 7:-

inkl 12% moms OBS! BESTÄLLNING MINST 5 ARBETSDAGAR I FÖRVÄG.

Dessa priser gäller från 20240101

Kontakta oss gärna för prisförslag. Vi åtar oss allt inom mat och catering.

Skriv ut menyn