Á la Carte meny
Förrätter:
- Lax och räktårta på kavringsbotten 99:-
- Krabbfylld skinkrulle toppad med örtolja 99:-
- Rostade rödbetor med ädelost dipp rostade valnötter samt parmaskinka 99:-
- Skagenbakelse lindad med kallrökt lax 99:-
- Vår goda svampsoppa (säsongens svamp)99:-
Varmrätter:
- Örtbakad laxfilé med Wermouthsås och potatisbakelse 215:-
- Parmalindad kycklingfilé med italienska grönsaker och basilikasås 215:-
- Citron och svartpeppar marinerad fläskfilé med provensalsk pepparsås 239:-
- Dubbel marinerad fläskfilé med madeira & tryffelsås 239:-
- Vildsvinsytterfilé med kantarellsås 355:-
- Älgfärsbiffar med timjansky och rostade rotfrukter 225:-
Potatisalternativ:
- Potatisgratäng
- Rotfruktsgratäng
- Potatismuffins med västerbottenost
- Timjans stekt delikatess potatis
- Potatiskaka
Dessert:
- Vanilj pannacotta dekorerad med säsongens frukt och bär 89:-
- Knäckig äppelpaj med frasigt täcke samt kardemumma kryddad vaniljsås 89:-
- Fransk choklad kaka med likörgrädde 85:-
Våra klassiker
- Pytt i panna med ägg och rödbetor 175:-
- Oxfilé Provencale 365:-
- Wallenbergare med råröda lingon rödvinssås smörade gröna ärtor potatismos 225:-
- Biff Rydberg på oxfilé med dijonsenapscreme samt bakad äggula 295:-
Porslin m.m
- Tallrik med bestick från 21:-
- Glas från 7:-
- Porslin från 7:-
inkl 12% moms OBS! BESTÄLLNING MINST 5 ARBETSDAGAR I FÖRVÄG.
Dessa priser gäller från 20240101
Kontakta oss gärna för prisförslag. Vi åtar oss allt inom mat och catering.