Á la Carte meny
Förrätter:
- Lax och räktårta på kavringsbotten 89:-
- Krabbfylld skinkrulle toppad med örtolja 95:-
- Rostade rödbetor med ädelost dipp rostade valnötter samt parmaskinka 85:-
- Skagenbakelse lindad med kallrökt lax 99:-
- Vår goda hummersoppa med marinerade skaldjur 115:-
Varmrätter:
- Örtbakad laxfilé med Wermouthsås och potatisbakelse 215:-
- Parmalindad kycklingfilé med italienska grönsaker och basilikasås 199:-
- Citron och svartpeppar marinerad fläskfilé med provensalsk pepparsås 215:-
- Dubbel marinerad fläskfilé med madeira & tryffelsås 219:-
- Vildsvinsytterfilé med kantarellsås 355:-
- Älgfärsbiffar med timjansky och rostade rotfrukter 215:-
Potatisalternativ:
- Potatisgratäng
- Rotfruktsgratäng
- Potatismuffins med västerbottenost
- Timjans stekt delikatess potatis
- Potatiskaka
Dessert:
- Vanilj pannacotta dekorerad med säsongens frukt och bär 85:-
- Knäckig äppelpaj med frasigt täcke samt kardemumma kryddad vaniljsås 89:-
- Fransk choklad kaka med likörgrädde 85:-
Våra klassiker
- Pytt i panna med ägg och rödbetor 145:-
- Oxfilé Provencale 385:-
- Wallenbergare med råröda lingon rödvinssås smörade gröna ärtor potatismos 215:-
- Biff Rydberg på oxfilé med dijonsenapscreme samt bakad äggula 295:-
Porslin m.m
- Tallrik med bestick från 15:-
- Glas från 5:-
- Porslin från 5:-
inkl 12% moms OBS! BESTÄLLNING MINST 5 ARBETSDAGAR I FÖRVÄG.
Dessa priser gäller från 20220509
Kontakta oss gärna för prisförslag. Vi åtar oss allt inom mat och catering.