Måndag:
Panerad fiskfilé med kall creme
Rotmos med rimmad fläskbog
Kebabgryta med lök & paprika serveras med ris
Tisdag:
Stekt fläsk med rårakor eller löksås
Fiskgratäng med dill och räkor
Pasata med strimlad rostbiff i pepparsås
Onsdag:
Pannbiff med timjansås & stekt lök samt potatismos
Pyttipanna med rödbetor och ägg
Kycklinggryta serveras med ris
Torsdag:
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Broccolisoppa med pannkakor, sylt & grädde
Pankopanerad Västerhavstorsk med remuladsås
Oxfilégryta med Dijonsenap & timjan serveras med rostad potatis
Fredag:
Panerad schnitzel med rödvinssås & Café de Parissmör
Skagenbakad laxfilé med ört & vitvinssås
Tacobuffé med köttfärs & tillbehör
Sallader:
Ceasarsallad med kyckling eller handskalade räkor
Handskalade räkor med Rhodes islandsås & ägghalva
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Med eller utan bulgur eller pasta
Varje dag: Köttbullar med gräddsås & lingonsylt