LUNCH LYSÅSEN V.6

Måndag:

Panerad fiskfilé med kall creme
Rotmos med rimmad fläskbog
Kebabgryta med lök & paprika serveras med ris

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor eller löksås
Fiskgratäng med dill och räkor
Pasata med strimlad rostbiff i pepparsås

Onsdag:

Pannbiff med timjansås & stekt lök samt potatismos
Pyttipanna med rödbetor och ägg
Kycklinggryta serveras med ris

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Broccolisoppa med pannkakor, sylt & grädde
Pankopanerad Västerhavstorsk med remuladsås
Oxfilégryta med Dijonsenap & timjan serveras med rostad potatis

Fredag:

Panerad schnitzel med rödvinssås & Café de Parissmör
Skagenbakad laxfilé med ört & vitvinssås
Tacobuffé med köttfärs & tillbehör

Sallader:

Ceasarsallad med kyckling eller handskalade räkor
Handskalade räkor med Rhodes islandsås & ägghalva
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Med eller utan bulgur eller pasta

Varje dag: Köttbullar med gräddsås & lingonsylt