LUNCH LYSÅSEN V.39

Måndag:

Panerad fiskfilé med kall creme
Pasta med ost & skinksås
Pytt i panna med ägg & rödbetor

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor eller löksås
Fiskgratäng med spenat & vitvin
Kalops med rödbetor & kokt potatis

Onsdag:

Pannbiff med skysås, stekt lök samt potatismos
Färskostbakad laxfilé med hollandaisesås
Korvstroganoff med ris

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor samt sylt och grädde
Créme Ninon med pannkakor samt sylt och grädde
Kålpudding med gräddsås & lingonsylt
Pankopanerad torskfilé med citruscreme

Fredag:

Ugnsbakad kycklingfilé med kockens pepparsås & rostad potatis
Stekt koljarygg med pepparrotssmör & kapris
Tacobuffé med köttfärs & tillbehör

Sallader:

Ceasarsallad med kyckling eller handskalade räkor
Handskalade räkor med Rhodes islandsås & ägghalva
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Med eller utan bulgur eller pasta

Varje dag: Köttbullar med gräddsås & lingonsylt