Måndag:
Panerad fiskfilé med kall creme
Pasta med ost & skinksås
Pytt i panna med ägg & rödbetor
Tisdag:
Stekt fläsk med rårakor eller löksås
Fiskgratäng med spenat & vitvin
Kalops med rödbetor & kokt potatis
Onsdag:
Pannbiff med skysås, stekt lök samt potatismos
Färskostbakad laxfilé med hollandaisesås
Korvstroganoff med ris
Torsdag:
Ärtsoppa med pannkakor samt sylt och grädde
Créme Ninon med pannkakor samt sylt och grädde
Kålpudding med gräddsås & lingonsylt
Pankopanerad torskfilé med citruscreme
Fredag:
Ugnsbakad kycklingfilé med kockens pepparsås & rostad potatis
Stekt koljarygg med pepparrotssmör & kapris
Tacobuffé med köttfärs & tillbehör
Sallader:
Ceasarsallad med kyckling eller handskalade räkor
Handskalade räkor med Rhodes islandsås & ägghalva
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Med eller utan bulgur eller pasta
Varje dag: Köttbullar med gräddsås & lingonsylt