LUNCH 1:AN V.47

Måndag:

Panerad torskfilé med kall creme
Sheperds Pie (köttfärs örter potatismos)
Rostbiffgryta med ris

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor & kokt potatis
Kebabtallrik med dressing pitabröd & pommes frites
Kokt torsk med ägg & persiljesås

Onsdag:

Pannbiff med gräddsås & potatismos
Torskrygg toppad med spetskål, vitvin & päronsås
Klassisk kalops med rödbetor med kokt potatis

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor sylt & grädde
Spenatsoppa m ägghalva, prinskorv, pannkakor, sylt, grädde
Pankopanerad torskfilé med Dansk remouladsås
Helstekt fläskytterfilé med örtcreme & potatisgratäng

Fredag:

Panerad schnitzel med rödvinssås & örtsmör
Färskostbakad laxfilé med Sandefjordssås
Tacotallrik (köttfärs, tortilla, creme fraiche, salsa, ost)

Sallader:

Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Sriracha dressing
Laxsallad m picklad rödlök & mango valfri dressing
Grekisksallad m cashewnötter & picklad rödlök valfri dressing
Välj till en kolhydrat: pasta, marinerad potatis eller quinoa

Varje dag:

Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:

Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!