LUNCH 1.AN V.40

Måndag:

Sprödbakad torskfilé med kall creme
Fläskbog med rotmos
Chili con carne med ris

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor & kokt potatis
Köttgryta med paprika & lök serveras med ris
Fiskgratäng med vitvinssås & sparris

Onsdag:

Pannbiff med rödvinssås
Stekt regnbågsfilé med dillhollandandaise
Gräddstuvad pytt i panna med ägg & rödbetor

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Fisksoppa med aioli, pannkakor sylt & grädde
Pulled pork burger med bröd & tillbehör samt klyftpotatis
Kreolsk korvgryta med rotfrukter serveras med ris

Fredag:

Panerad schnitzel chilibearnasise & örtrostad potatis
Pankopanerad västerhavstorsk med skagenröra
Biff Bourgogne serveras med rostad potatis

Sallader:

Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:

Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:

Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!