Måndag:
Panerad spättafilé med kall creme
Pytt i panna med ägg & rödbetor
Köttgryta med lök & paprika serveras med ris
Tisdag:
Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor & kokt potatis
Strimlad biff med bambuskott serveras med ris
Fiskgratäng toppad med gräslök & räkor
Onsdag:
Pannbiff med grönpepparsås & potatismos
Stekt kummelfilé med skagenröra
Gourmet Chorizo med bacondipp & potatismos
Torsdag:
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Broccolisoppa med pannkakor sylt & grädde
Örtbakad fläskytterfilé med pepparsky & potatisgratäng
Dubbelpanerad Västerhavstorsk med remouladsås
Fredag:
Panerad schnitzel med bearnaisesås & klyftpotatis
Skagenbakad laxfilé med ört & vitvinssås
Kycklingwok med nudlar & sweet chili dipp
Sallader:
Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur
Varje dag:
Köttbullar med gräddsås & lingonsylt
Vegetarisk:
Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!