LUNCH 1:AN V.17

Måndag:

Panerad torskfilé med kall creme
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Flygande Jacob serveras med ris

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor & kokt potatis
Strimlad biff med bambuskott serveras med ris
Fiskgratäng med hummersås & dill

Onsdag:

Pannbiff med grönpepparsås & potatismos
Laxpasta m vitvin toppad med rädisa & Gremolatasallad
Pytt i panna med ägg & rödbetor

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Broccolisoppa med pannkakor sylt & grädde
Ugnsbakad kycklingfilé med dragonsås & klyftpotatis
Dubbelpanerad Västerhavstorsk med dill & citroncreme

Fredag:

Helstekt fläskfilé med rödvinssås & örtsmör, rostad potatis
Chimchurri lax med lime & koriander creme samt potatismos
Biff Bourgogne serveras med ris

Sallader:

Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:

Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:

Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!