LUNCH 1:AN V.21

Måndag:

Panerad torskfilé med kall creme
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Biffstroganoff serveras med ris

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor & kokt potatis
Varmrökt laxfilé med dillstuvad potatis
Ugnsbakad fläskytterfilé med pepparcreme & klyftpotatis

Onsdag:

Pannbiff med timjanssky stekt lök & potatismos
Pasta med strimlad skinka i cheddarostsås
Stekt strömming med potatismos, skirat smör, lingonsylt

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Potatis & purjolökssoppa med pannkaka, sylt & grädde
Stekt laxfilé med sparris & sandefjordssås
BBq ribbs med cole slaw majskolv samt pommes frites

Fredag:

Panerad schnitzel med rödvinssås & potatiskroketter
Torskrygg med brynt pepparrotssmör & dillslungad färskpotatis
Kebabgryta med rödlök & feferoni serveras med ris

Sallader:

Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:

Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:

Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!