Måndag:
Panerad torskfilé med kall creme
Biff Bourgogne med ris
Kycklingwok med nudlar & sweet chilidipp
Tisdag:
Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor & kokt potatis
Dragondoftande kycklingfilé med bernaisesås & klyftpotatis
Fiskgratäng med vitvin & räkor samt gräslökspotatismos
Onsdag:
Pannbiff med timjanssky & stekt lök & potatismos
Fiskgryta bouillabaisse toppad med aioli
Flygande Jacob serveras med ris
Torsdag:
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Cowboysoppa med pannkakor sylt & grädde
Högrevsburgare med pommes frites bröd & tillbehör
Färskostbakad laxfilé med vitvinssås
Fredag:
Schnitzel med chilibearnaise & klyftpotatis
Torskrygg med knaprigt bacon & rödvinssås samt potatismos
Pulled beef, tomatsalsa, creme fraiche, pitabröd, klyftpotatis
Sallader:
Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur
Varje dag:
Köttbullar med gräddsås & lingonsylt
Vegetarisk:
Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!