LUNCH 1:AN V.49

Måndag:

Panerad torskfilé med kall creme
Biff Bourgogne med ris
Kycklingwok med nudlar & sweet chilidipp

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor & kokt potatis
Dragondoftande kycklingfilé med bernaisesås & klyftpotatis
Fiskgratäng med vitvin & räkor samt gräslökspotatismos

Onsdag:

Pannbiff med timjanssky & stekt lök & potatismos
Fiskgryta bouillabaisse toppad med aioli
Flygande Jacob serveras med ris

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Cowboysoppa med pannkakor sylt & grädde
Högrevsburgare med pommes frites bröd & tillbehör
Färskostbakad laxfilé med vitvinssås

Fredag:

Schnitzel med chilibearnaise & klyftpotatis
Torskrygg med knaprigt bacon & rödvinssås samt potatismos
Pulled beef, tomatsalsa, creme fraiche, pitabröd, klyftpotatis

Sallader:

Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:

Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:

Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!