LUNCH 1.AN V.6

Måndag:

Panerad spättafilé med kall creme
Pytt i panna med ägg & rödbetor
Köttgryta med lök & paprika serveras med ris

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor & kokt potatis
Strimlad biff med bambuskott serveras med ris
Fiskgratäng toppad med gräslök & räkor

Onsdag:

Pannbiff med grönpepparsås & potatismos
Stekt kummelfilé med skagenröra
Gourmet Chorizo med bacondipp & potatismos

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Broccolisoppa med pannkakor sylt & grädde
Örtbakad fläskytterfilé med pepparsky & potatisgratäng
Dubbelpanerad Västerhavstorsk med remouladsås

Fredag:

Panerad schnitzel med bearnaisesås & klyftpotatis
Skagenbakad laxfilé med ört & vitvinssås
Kycklingwok med nudlar & sweet chili dipp

Sallader:

Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:

Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:

Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!