Måndag:
Panerad rödspätta med kallcrème
Bräckt Cabanossy korv med potatismos
Pasta med strimlad skinka i krämig ostsås

Tisdag:
Fläsk med bruna bönor eller rårakor
Fiskgratäng med räkor & purjolök
Svampgratinerad färsbiff

Onsdag:
Dubbelpanerad färsk! sejfilé med citrussås
Kycklingwok med färska grönsaker & chilidipp
Klassisk porterstek med gräddsås & lätt ångade grönsaker

Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor, sylt, grädde
Spenatsoppa m ägghalva & prinskorv pannkakor, sylt, grädde
Lasagne med vitlöksdipp
Örtbakad koljafilé med örtvinsås

Fredag:
Örtkryddad fläskfilé med pepparsky & potatisgratäng
Dubbel panerad färsk torskfilé med räk & dillsås
Något gott till kaffet!

Sallader:
Ceasarsallad med kyckling eller handskalade räkor
Handskalade räkor med Rhodes islandsås & ägghalva
Med eller utan pasta

Dagens veg:
Grönsaksbullar med potatismos

Varje dag:
Köttbullar med brunsås