LUNCH 1:AN V.18

Måndag:

Panerad spättafilé med kall creme
Mustig biffgryta serveras med ris
Pytt Bellman med ägg & rödbetor

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor & kokt potatis
Fiskgratäng toppad med prästost & purjolök
Tärnad fläskfilé med pepparsås samt ris

Onsdag:

1:a Maj stängt!

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Tom kha soppa med pannkakor sylt & grädde
Lasagne med örtdipp
Dubbelpanerad torskfilé med Danskremouladsås

Fredag:

Panerad schnitzel med bearnaisesås samt rostad potatis
Torskrygg m rödvinssås & knaprigt bacon, potatismos
Pulled pork bbqcreme picklad vitkål & morotssallad, klyftpotatis

Sallader:

Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:

Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:

Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!