Om GLG

GLG kök & catering består av Magnus Lutto och Niclas Grundström, två krögare med gedigen erfarenhet i branschen. Sedan 1 juli 2005 driver vi GLG Lysåsen vid Stora Enso Skoghall och  31 juli 2006 startade vi GLG 1:an på Örsholmen (f.d. Restaurang 1:an) med drive in! Från 1 juli 2009 ingår även GLG gruvön Gruvöns bruks i Grums. Vi står för Kvalitet, Kunskap och Service.

Krögare

GLG Kök & Catering - Magnus Lutto GLG Kök & Catering - Nicklas Grundström
Magnus Lutto har 25 års erfarenhet inom restaurangbranschen. Han kommer senast från restaurang Freden där han arbetade som köksmästare. Niclas Grundström har 22 års erfarenhet inom restaurangbranschen. Han kommer senast från restaurang Legends och har tidigare varit köksmästare på Kvaerner Pulping.

Personal

GLG Etikett - Patrik Andersson GLG Lysåsen - Mats Linder
Patrik Andersson – GLG Etikett  Mats Linder – GLG Lysåsen
GLG Ettan - Magnus Andersson
 Magnus Andersson – GLG Ettan