Måndag:
Sprödbakad torskfilé med kall creme
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Ugnsbakad fläskytterfilé med rödcurrysås & ris
       
Tisdag:
Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor & kokt potatis
Fiskgratäng med paprika & gräslök
Oxfilégryta med vårens primörer & rostad potatis


Onsdag:
Pannbiff med gräddsås stekt lök & friterad potatis
Smörbakad koljafilé med vitvinssås & syrad fänkål
Pytt i panna med ägg & rödbetor


Torsdag:
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Fisksoppa med aioli, pannkakor sylt & grädde
Korvstroganoff med ris
Köttfärslimpa på högrevsfärs med bbqsås
    
Fredag: 
Wallenbergare rödvinssås, ärtor; rårördlingon, & potatismos
Ugnsbakad torskrygg, skirat smör & kapris, toppad m bacon
Mustig chiligryta med salsa & grönsaksris

 
Sallad:
Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:
Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:
Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!