LUNCH LYSÅSEN V.4

Måndag:

Panerad fiskfilé med kall creme
Kålpudding med gräddsås
Pasta med strimlad rökt älgstek i skogssvampsås

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor eller löksås
Pocherad torskrygg med ägg & persiljesås
Flygande Jakob serveras med ris

Onsdag:

Stekt regnbågsfilé med bacon & rödlökscreme
Pannbiff m stekt lök, timjanskysås & potatismos
Krämig pasta med ricotta toppad med proscotto cotto

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Gulaschsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Nattbakad karré med chiligräddsås & rotfruktgratäng
Pankopanerad torskfilé med Danskremouladsås

Fredag:

Ugnsbakad kycklingfilé med pepparsås & rostad potatis
Skagenbakad laxfilé med vitvinssås
Stuvad lever med kokt potatis & lingonsylt
Tacobuffé med tillbehör

Sallader:

Ceasarsallad m kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:

Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:

Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!