LUNCH LYSÅSEN V.26

Måndag:

Panerad torskfilé med kall creme
Pasta med strimlad skinka i cheddarostsås

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor eller löksås
Kycklinggryta med örter serveras med ris

Onsdag:

Pannbiff med gräddsås & potatismos
Fiskgratäng med räkor & dill

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Fisksoppa med pannkakor, sylt & grädde
Ugnsbakad kycklingfilé med örtsky & potatisgratäng

Fredag:

Entrecote green feed med rödvinssås & vitlökssmör
Stekt torskrygg med gräslökssås

Sallader:

Ceasarsallad m kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:

Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:

Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!