LUNCH 1.AN V.49

Måndag:

Sprödbakad torskfilé med kall creme
Klassiska kåldolmar med rosmarinsky & lingonsylt
Krämig pasta med parmesan, skinka & broccoli

Tisdag:

Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor
Kebabgryta med paprika & lök serveras med ris
Fiskgratäng med sparris & vitvin toppad med purjolök

Onsdag:

Pannbiff med pepparsås & råstekt vitlökspotatis
Ugnsbakad laxfilé med dillsås
Pytt i panna med ägg & rödbetor

Torsdag:

Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Gulaschsoppa m creme fraiche, pannkakor sylt & grädde
Pankopanerad västerhavstorsk med skagenröra
Helstekt fläskytterfilé med pepparsås & potatisgratäng

Fredag:

Schnitzel med bearnaisesås & örtrostad färsk potatis
Lätt ångad rimmad torskrygg med vitvinssås & rostade rotfrukter
Klaasisk biffstroganoff med ris        

Sallad:

Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:

Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:

Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!