GLG 1.AN V.37

Måndag:
Sprödbakad rödspättafilé med kall creme
Gulaschgryta serveras med ris
Pytt i panna med ägg & rödbetor 
    
Tisdag:
Stekt fläsk med rårakor & lingonsylt
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Stekt fläsk med brunabönor & kokt potatis
Pasta med strimlad rostbiff i krämig pepparsås
Fiskgratäng med saffran & dill
 
Onsdag:
Pannbiff med Dijonsås & skånsk potatis
Ugnsbakad laxfilé med skagenröra
Lammkotletter med rödvinssås & vitlökspotatis
 
Torsdag:
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Spenatsoppa m ägghalva & prinskorv, pannkakor sylt & grädde
Pankopanerad torskfilé med äppelremoulade
Högrevsburgare m bröd & tillbehör samt klyftpotatis
    
Fredag:   
Helstekt fläskfilé med chilibearnaisesås & rostad potatis
Lättrimmad torskrygg, brynt pepparrotssmör, kapris, färskpotatis  

Sallad:
Ceasarsallad med kyckling eller räkor samt Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:
Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Vegetarisk:
Finns vegetariskt alternativ varje dag fråga oss!

Kommentarer inaktiverade.