Måndag:
Köttfärslimpa med gräddsås & lingonsylt
Grillad kyckling med basilikasås och ris
Dill & räkfylld spätta med potatismos

Tisdag:
Stekt fläsk med raggmunkar, bruna bönor, löksås kokt potatis
Kalops med rödbetor samt kokt potatis
Pocherad torsk med ägg & persiljesås

Onsdag:
Pannbiff med dijonsås samt stekt potatis
Stekt strömming med skirat smör och potatismos
Nötstek med messmörssås, gelé samt kokt potatis

Torsdag:
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Cowboysoppa med pannkakor, sylt & grädde
Örtbakad sejfilé med citronsås
Kyckling innerfilé med röd currysås samt ris

Fredag:
Schnitzel med rödvinssås samt potatisgratäng
Stekt uerfilé med grönpepparsås och rostad potatis
Dansk stekkorv med gurkmajonnäs, rostad lök och potatismos

Vegetariskt alternativ finns varje dag

Paj:
Köttfärspaj med sallad

Sallad:
Cesarsallad med kyckling
Räksallad med ägg & Rhodes Islanddressing