Måndag:
Kåldolmar med brunsås och lingonsylt
Ölpanerad torsk med Rhodes Island
Pasta med ost & skinksås

Tisdag:
Stekt fläsk m raggmunkar , bruna bönor , löksås & kokt potatis
Rimmad oxbringa med rotmos och senapscrème
Ört & parmesanbakad kolja med kall sås

Onsdag:
Hjortkalops med kokt potatis och rödbetor
Köttbullar med gräddsås och potatismos
Kokt torsk med ägg & persiljesås

Torsdag:
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Rotfruktssoppa med bacon samt pannkakor, sylt & grädde
Skaldjursfärserad fisk med citronsås
Kyckling i currysås med ris

Fredag:
Helstekt fläskytterfilé med mango & chilisås
Sotad svärdfisk med grönpepparcrème och grönsaksris
Gräddstuvad lever med Kokt potatis/ris

Vegetariskt alternativ finns varje dag

Paj:
Köttfärspaj med sallad

Sallad:
Cesarsallad med kyckling
Räksallad med ägg & Rhodes Islanddressing