Måndag:
Panerad flundrafilé med remouladsås
Klassisk slottsstek med lätt ångade grönsaker & gräddsås
Stekt falukorv med stuvad vitkål

Tisdag:
Fläsk med löksås bruna bönor eller rårakor
Fläskfilésauté med primörer & örter samt ris
Fiskgratäng med färska champinjoner & purjolök

Onsdag:
Pannbiff med bbqsås
Pankopanerad skreitorsk med räkröra
Kebabagryta med lök & fefferoni samt grönsaksris

Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka sylt grädde
Cowboysoppa (köttfärs, bönor, chili) pannkaka sylt grädde
Mjukbakad kycklingfilé med rosépepparsås & potatisgratäng
Tomat & mozzarella gratinerad koljafilé

Fredag:
Schnitzel med rödvinssås & rostad kulpotatis
Smörstekt torskrygg med bacon & rödlökscrème
Chili con carne med ris

Sallad:
Ceasarsallad med kyckling eller räkor Ceasardressing
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:
Köttbullar med gräddsås
Vi har Vegetariskt alternativ!