Måndag:
Kåldolmar med skysås & lingonsylt
Peppar & citron panerad rödspätta med kall créme
Korvstroganoff med ris
Köttfärsgratäng med skivat potatis
Vegetarisk: Ugnspannkaka med keso

Tisdag:
Fläsk med löksås brunabönor eller rårakor
Teriakybakad laxfilé med fetaostcréme
Strimlad fläskfilé i ädelostsås serveras med ris
Vegetarisk: Kikärtgryta med timjan

Onsdag:
Pannbiff med dijonsås
Fiskgratäng med dill & pepparrot
Pyttipanna med ägg & rödbetor
Vegetarisk: Texmexgryta med ris

Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor, sylt, grädde
Sparrissoppa med pannkaka, sylt & grädde
Pestobakad kycklingfilé med örtsås
Örtpanerad koljarygg med paprikacréme
Vegetarisk: Sparrissoppa

Fredag:
Schnitzel med bearnaisesås & bostad potatis
Stekt gösfilé med basilikasås & potatismuffins
Pulled pork med pitabröd tomatsalsa creme fraiche
Vegetarisk: Broccolibiffar med caesardressing

Sallad:
Ceasarsallad med kyckling eller räkor Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag: Köttbullar med gräddsås