Måndag:
Panerad rödspättafilé med kall crème
Kålpudding med gräddsås & lingonsylt
Korvgryta m rotfrukter & tomat serveras med ris
Vegetarisk: Greenburger (grönsaksburgare med västerbottendipp)

Tisdag:
Fläsk med löksås bruna bönor eller rårakor
Fiskgryta med örter & tomater
Kycklingsauté med curry & cocosmjölk samt ris
Vegetarisk: Morotsråraka med kvarg

Onsdag:
Pannbiff med stekt lök & skysås
Tacokryddad fiskgratäng
Pytt i panna med rödbetor & stekt ägg
Vegetarisk: Smörbönsbiff med ratatouillegrönsaker

Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor, sylt, grädde
Spenatsoppa med ägghalvor & prinskorv samt pannkakor, sylt, grädde
Pulled Beef med pitabröd & tomatsalsa samt klyft potatis
Köttfärslasagne med vitlöksdipp
Vegetarisk: Quornfärsfylld pitabröd med tillbehör

Fredag:
Örtmarinerad helstekt fläskfilé med café de Parissås & potatisgratäng
Pestobakad torskrygg med mild basilikasås
Vegetarisk: Lasagne

Sallad:
Ceasarsallad med kyckling eller räkor Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:
Köttbullar med gräddsås