Måndag:       
Pepparpanerad koljafilé med kall crème 
Sirapsstekta kåldolmar med skysås & lingonsylt 
Kycklingfilé med basilikasås serveras med pasta
Vegetarisk: Friterade vårrullar med grönsaksris   
 
Tisdag:      
Fläsk med löksås, bruna bönor eller rårakor
Lökstekt sejfilé med räkröra 
Fläskfilésauté med höstens primörer 
Vegetarisk: Paella med quornfilé & grönsaker  
 
Onsdag:      
Pannbiff med cheddarostsås
Fiskgratäng med saffran & örter 
Jambalaya med ris, kycklng, kryddiga korvar samt räkor
Vegetarisk: Jambalaya med quornfilé
 
Torsdag:       
Ärtsoppa med pannkakor sylt grädde
Spenatsoppa ägghalvor prinskorv med pannkakor sylt grädde
Kycklingspett med tzatziki & potatisgratäng
Buffékorvar med potatismos
Vegetarisk: Spenatsoppa med pannkaka sylt grädde       
 
Fredag:      
Schnitzel med rödvinssås & pommes cháteau
Ugnsbakad laxfilé med bacon & rödlökscrème 
Vegetarisk: Tacotallrik med tillbehör
 
Sallad:
Ceasarsallad med kyckling eller räkor Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing 
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur        

Varje dag: Köttbullar med gräddsås & lingonsylt