GLG 1:AN V.8

Måndag:
Sprödbakad torskfilé med kall creme
Gratinerad Ugnsfalukorv med potatismos
Chili con carne med ris

Tisdag:
Fläsk med rårakor, bruna bönor eller löksås
Strimlad biff med bambuskott & ris
Dubbelpanerad torskfilé med räkröra

Onsdag:
Pannbiff med grönpeppar & dijonsås
Varmröktlaxfilé med stuvad potatis
Kycklingwok med nudlar & wasabidipp

Torsdag:
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Mustig fisksoppa m aioli, pannkakor, sylt & grädde
Lasagne med vitlöksdipp
Korvstroganoff med ris

Fredag:
Mango & chilibakad kycklingfilé m skysås & potatisgratäng
Stekt färsk regnbågsfilé med pestocreme
Biff Bourgogne med rostad potatis

Sallad:
Ceasarsallad med kyckling eller räkor Ceasardressing
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Räksallad med ägg & Rhodes islanddressing
Alla sallader med eller utan pasta eller bulgur

Varje dag:
Köttbullar med gräddsås & lingonsylt

Kommentarer inaktiverade.