Á la Carte meny

Förrätter:

  • Lax och räktårta på kavringsbotten 79:-
  • Krabbfylld skinkrulle med örtolja 85:-
  • Rostade rödbetor med ädelost dipp rostade valnötter samt parmaskinka 79:-
  • Skagenbakelse lindad med kallrökt lax 79:-
  • Vår goda hummersoppa med marinerade skaldjur 95:-

Varmrätter:

  • Örtbakad laxfilé med wermouthsås och potatisbakelse 165:-
  • Parmalindad kycklingfilé med italienska grönsaker och basilikasås 155:-
  • Citron och svartpeppar marinerad fläskfilé med provensalsk pepparsås 169:-
  • Dubbel marinerad fläskfilé med madeira & tryffelsås 165:-
  • Vildsvinsytterfilé med kantarellsås 195:-
  • Älgfärsbiffar med timjansky och rostade rotfrukter 140:-

Potatisalternativ:

  • Potatisgratäng
  • Rotfruktsgratäng
  • Potatismuffins med västerbottenost
  • Timjans stekt kulpotatis
  • Potatiskaka

Dessert:

  • Vanilj pannacotta dekorerad med säsongens frukt och bär  69:-
  • Knäckig äppelpaj med frasigt täcke samt kardemumma kryddad vaniljsås 69:-
  • Fransk choklad kaka med likörgrädde 65:-
  • Mjölkchoklad cheesecake med likörgrädde 65:-

Våra klassiker

  • Pytt i panna med ägg och rödbetor 110:-
  • Oxfilé Provencale 295:-
  • Wallenbergare med råröda lingon rödvinssås potatismos 130:-
  • Biff Rydberg på oxfilé med dijonsenapscreme samt äggula 165:–

Porslin m.m

  • Tallrik med bestick från 15:-
  • Glas från 5:-
  • Porslin från 5:-

inkl 12% moms OBS! BESTÄLLNING MINST 5 ARBETSDAGAR I FÖRVÄG.

Dessa priser gäller från 20170908

Kontakta oss gärna för prisförslag. Vi åtar oss allt inom mat och catering.

Skriv ut menyn