GLG LYSÅSEN V.8

Måndag:
Panerad fisk med kall creme
Pytt Bellman (stuvad) med ägg & rödbetor
Pasta med bacon & champinjoner i mustig ostsås
Vegetarisk: Spaghetti med vegetarisk pastasås

Tisdag:
Fläsk med löksås, bruna bönor eller rårakor
Fiskgratäng med skaldjur och grön sparris
Strimlad biff med bambuskott & ris
Vegetarisk: Grönsakslåda

Onsdag:
Stekt kummelfilé med örtvinsås
Kålpudding med rosmarinskysås
Kycklingwok med nudlar & wasabicreme
Vegetarisk: Vegetarisk kålpudding

Torsdag:
Ärtsoppa med pannkakor, sylt, grädde
Blomkålssoppa med bacon, pannkakor sylt, grädde
Pankopanerad skinkschnittzel med paprikasås
Stekt färsk regnsbågsfilé med cidersås
Vegetarisk: Blomkålssoppa med pannkaka, sylt & grädde

Fredag:
Örtmarinerad fläskfilé med honung & dijonsås
Havets wallenbergare syrade grönsaker & rotfruktspure
Biff bourgogne med rostad potatis
Vegetarisk: Vegetarisk Wallenbergare

Sallader:
Ceasarsallad med kyckling eller handskalade räkor
Handskalade räkor med Rhodes islandsås & ägghalva
Pestokyckling med fetaost & cashewnötter basilikaaioli
Med eller utan bulgur eller pasta

Varje dag:
Köttbullar med brunsås
Tacotallrik med köttfärs & tillbehör

Med reservation för ändring av matsedeln!

Kommentarer inaktiverade.